Megint beesett néhány milliárd Mészáros Lőrinc cégébe

belföld
2017 december 18., 06:49
comments 98

Szép lesz a karácsony a Mészáros családnál: az év utolsó napjaiban is sikerült megnyerni néhány milliárdos közbeszerzést - írja az mno.hu.

A közbeszerzési adatbázis szerint a felcsúti polgármester cége a Kötiviép’B Kft.-vel közösen nettó 21,5 milliárd forintért rehabilitálja a Mosoni-Duna torkolati szakaszát. A nyertesek, amellett, hogy az egyik csatornaágat áthelyezik, kikotorják a medret, hajózsilipeket alakítanak ki, egy kiszolgáló építményt is felhúznak, Torda szigetére árvízvédelmi gátat építenek, és szinte az egész partszakaszt feltöltik. A projektnek 2021 nyarára kell elkészülnie. Múlt hónapban is nyert már vízügyi közbeszerzést, akkor a váci szennyvíztisztító telep fejlesztésére kiírt pályázatot nyerte el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.