Rádőlt egy gyerekre a kerítéskapu Ferencváros legundorítóbb játszóterén

2017 december 18., hétfő 12:19
112

„A téma megint a Markusovszki tér/Cica játszótér lenne. Szombaton járt ott a kislányom az apukájával és amikor nyitotta a játszótér ajtaját, akkor az egész kapu ráborult.”

Egy anyuka írta ezt a 9. kerületi anyukák és apukák közössége nevű Facebook-csoportban. A lánynak a lába sérült meg:

„Nagyon nagy szerencséje volt, csak a lába szorult alá, és sikerült megúsznia egy nagy zöld-lila folttal. Bele se merek gondolni mi lett volna, ha az egész kapu ráborul vagy mondjuk ez egy pici babával történik még. Ebből sokkal nagyobb baj, tragédia lehetett volna. Nem értem ilyen hogy fordulhat elő egy játszótéren.”

A játszótér a belső Ferencvárosban található a Ráday utcától és a polgármesteri hivataltól nem messze. Többször is írtunk róla, mivel hol testnedvekkel, hol fekáliával voltak szennyezve a játékok, máskor pedig nyilvánvaló balesetveszélynek voltak kitéve a gyerekek. 

A számos panasz és baleset ellenére a játszótér továbbra is elhanyagolt állapotban van. A IX. kerületben egy önkormányzati cég, a FESZOFE feladat volna a közterek ápolása. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt