Általános riadó! Valaki lefújta vörös festékkel a TEK páncélosát a Vörösmarty téren!!!

Terrorizmus
2017 december 21., 04:59
comments 699

Mayday-mayday, brékó-brékó és S.O.S. egyszerre! Ez nem gyakorlat!

Olvasónk szerda délután az alábbi képet töltötte fel a Facebook-oldalára a Terrorelhárítás Központ BTR-jéről, ami a Vörösmarty téren áll, elkordonozva:

Olvasónk a fotót a Facebook-oldalára töltötte fel, de a 444 rendelkezésére bocsátotta.
photo_camera Olvasónk a fotót a Facebook-oldalára töltötte fel, de a 444 rendelkezésére bocsátotta. Fotó: olvasónk

Mint látható, a páncélost vörös festékkel lefújta egy terrorista.

A kép feltöltője szerint a TEK-esek, akik a járművet őrizték, az összefirkált jármű másik oldalán, egy kisbuszban ültek.

Hogy pontosan mi olvasható rajta (SHHITE? SHITE? SHHTE? SHAME?), az rejtély marad, ugyanis a kép alatti egyik komment szerint estére már egyszerűen lefújták feketére a feliratot, de mivel rájöttek, hogy ez eléggé látszik, így elé álltak egy nagy furgonnal.

Jogos a kérdés, hogy ha a TEK a saját páncélosát ennyire tudja őrizni, akkor a karácsonyi vásár mennyivel van nagyobb biztonságban, mint általában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.