Általános riadó! Valaki lefújta vörös festékkel a TEK páncélosát a Vörösmarty téren!!!

Terrorizmus
2017 december 21., 04:59
comments 700

Mayday-mayday, brékó-brékó és S.O.S. egyszerre! Ez nem gyakorlat!

Olvasónk szerda délután az alábbi képet töltötte fel a Facebook-oldalára a Terrorelhárítás Központ BTR-jéről, ami a Vörösmarty téren áll, elkordonozva:

photo_camera Olvasónk a fotót a Facebook-oldalára töltötte fel, de a 444 rendelkezésére bocsátotta. Fotó: olvasónk

Mint látható, a páncélost vörös festékkel lefújta egy terrorista.

A kép feltöltője szerint a TEK-esek, akik a járművet őrizték, az összefirkált jármű másik oldalán, egy kisbuszban ültek.

Hogy pontosan mi olvasható rajta (SHHITE? SHITE? SHHTE? SHAME?), az rejtély marad, ugyanis a kép alatti egyik komment szerint estére már egyszerűen lefújták feketére a feliratot, de mivel rájöttek, hogy ez eléggé látszik, így elé álltak egy nagy furgonnal.

Jogos a kérdés, hogy ha a TEK a saját páncélosát ennyire tudja őrizni, akkor a karácsonyi vásár mennyivel van nagyobb biztonságban, mint általában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt