Elfogták a szerepi méregkeverőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Őrizetbe vette a rendőrség a szerepi mérgezés gyanúsítottját. A férfi Debrecen-Nagycserén állította elő azt a mérgező italt, amelytől 21-en kórházba kerültek, közütk öt gyerek is. Akik ittak az italból, azoknál szédülés, hányinger, hányás, látászavar jelentkezett, a tüneteket valószínűsíthetően metil-alkohol okozta. 

A 47 éves férfi a mérgezett italokat ismerőseinek adta el, akik szintén értékesítették azokat. A rendőrök kezdeményezték N. Sándor előzetes letartóztatását. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.