Fellázadt a képregényrovat, súlyos rendszerkritikát csempésztek Habony Árpád lapjába

Azóta nem csikordultak ekkorát a Fidesz kommunikációs gépezetének fogaskerekei, hogy tavaly meghekkelték Orbán Viktor karácsonyi interjúját. A csütörtöki Lokálban, amit Habony cége ad ki, a migránsozós hírek és az állami hirdetések után, az utolsó oldal alján egy olyan képregény jelent meg, ami azt feszegeti, hogyan bontják le a demokráciát. 

Végtelenül sok kampánypénz

Bíróság + választókerületek

Vissza tudná ezt csinálni?

Mielőtt még bárki arra gondolna, hogy bajok vannak a kampánypénzekkel, a bíróságok függetlenségével vagy a választókerületek átrajzolásával, fontos észrevenni, hogy az egész csak az Állati Abszurd rovatban jelent meg. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.