Fellázadt a képregényrovat, súlyos rendszerkritikát csempésztek Habony Árpád lapjába

Képregény
2017 december 21., 11:29
comments 72

Azóta nem csikordultak ekkorát a Fidesz kommunikációs gépezetének fogaskerekei, hogy tavaly meghekkelték Orbán Viktor karácsonyi interjúját. A csütörtöki Lokálban, amit Habony cége ad ki, a migránsozós hírek és az állami hirdetések után, az utolsó oldal alján egy olyan képregény jelent meg, ami azt feszegeti, hogyan bontják le a demokráciát. 

Végtelenül sok kampánypénz

Bíróság + választókerületek

Vissza tudná ezt csinálni?

Mielőtt még bárki arra gondolna, hogy bajok vannak a kampánypénzekkel, a bíróságok függetlenségével vagy a választókerületek átrajzolásával, fontos észrevenni, hogy az egész csak az Állati Abszurd rovatban jelent meg. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.