Egészen zavarbaejtő Habony újságja

media
2015 május 28., 6:18
comments 285

Ingyenes, a Posta terjeszti, Lokál a neve, mi az?

Habony Árpád első, névvel felvállalt kiadványa.

Mármint nem ő ad tanácsokat agresszív nyugdíjasok ellen, vagy kapott egy divatsarkot a 9. oldalon (arra ott van Sarka Kata), hanem a Modern Media Group Zrt. adja ki, aminek az egyik tulajdonosa Habony Árpád. Tényleg, névvel és valamilyen belvárosi címmel.

Ez a cég lesz a Geciző Simicska utáni időszak fideszes médiacége. És most végre megjelent az első termékük első száma.

5_lokal_modern_media_group_habony_arpad

Ravasz, nagyon ravasz. A halálbüntetésről írt pro és kontra mellett nincs benne politika, egy darab miniszter vagy államtitkár sem, csak Kocsis Mátéről egy apró hír, hogy befogadná II. János Pál pápa szobrát. Na jó, a hét nyertese Magyarország lett, mert a Fitch Ratings valószínűleg felminősíti majd, de tényleg ez a legdirektebb kormánypropaganda.

Legfeljebb az feltűnő, hogy a Saul fia sikeréről szól kétoldalas összeállításban Andy Vajnáról sikerült a legnagyobb fotót beszerkeszteni.

habonylap

De az milyen ördögi fondorlat, hogy a tévések közül nem valamelyik köztévésről van kedélyes hír, hanem a kormányellenes RTL Híradó két műsorvezetőjéről, Bálint Erős Antóniáról és Szellő Istvánról? Külön-külön, meglehet a nagy kiegyezés kezdete már ez.

3_lokal_modern_media_group_habony_arpad

Lehet, hogy a festéken keresztül mérgez a lap? Vagy még csak a beetetés van, aztán ebbe csomagolják majd a következő nemzeti konzultációt? Vitrint ezzel is lehet addig tisztítani.

Tényleg zavarba ejtő, a Helyi Témához képest radikálisan lecsavart politikával, leginkább unalmas celebhírekkel teletömött lap.

Habony az impresszumban nincs benne, talán ez hiányzik még.

2_lokal_modern_media_group_habony_arpad

 

A lap egyébként saját állításuk szerint 500 ezer példányban jelenik meg, 24 oldalon, egyelőre nagyon kevés hirdetéssel, egy Aquaworldös a legnagyobb, az is csak negyedoldalas. Ez minden bizonnyal változni fog.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt