Guy Verhofstadt-tól kérnek segítséget az ÁSZ bírság miatt a Liberálisok

Bár a legutóbbi ellenőrzés során nem talált semmi kivetnivalót könyvelésükben, most mégis több mint tízmillió forinttal büntetné az Állami Számvevőszék a Liberálisokat, áll a párt közleményében. Szerintük az ÁSZ a Fidesz megrendelésére járt el, mikor tiltott pártfinanszírozást állapított meg, a cél pedig, hogy

ellehetetlenítsék a párt működését.

A Magyar Liberális Párt ezért Guy Verhofstadthoz, az ALDE európai parlamenti frakciójának vezetőjéhez fordul, írják, hogy 

"az Európai Unió vezetői is értesüljenek arról, hogy az Orbán-kormány hogyan lehetetlenítené el az ellenzéki pártok működését, illetve indulását a választáson."

(MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.