Guy Verhofstadt-tól kérnek segítséget az ÁSZ bírság miatt a Liberálisok

politika
2017 december 21., 10:57
comments 69

Bár a legutóbbi ellenőrzés során nem talált semmi kivetnivalót könyvelésükben, most mégis több mint tízmillió forinttal büntetné az Állami Számvevőszék a Liberálisokat, áll a párt közleményében. Szerintük az ÁSZ a Fidesz megrendelésére járt el, mikor tiltott pártfinanszírozást állapított meg, a cél pedig, hogy

ellehetetlenítsék a párt működését.

A Magyar Liberális Párt ezért Guy Verhofstadthoz, az ALDE európai parlamenti frakciójának vezetőjéhez fordul, írják, hogy 

"az Európai Unió vezetői is értesüljenek arról, hogy az Orbán-kormány hogyan lehetetlenítené el az ellenzéki pártok működését, illetve indulását a választáson."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.