A Honfoglalás 2000 levelet írt Putyinnak, hogy mentse meg az európai civilizációt

idióta rekordok
2017 december 22., 08:38
comments 129

Magyarország putyinista egyletének közleményeit valamiért rendszeresen szemlézi az MTI, nem volt ez másképp ma sem. 

A Honfoglalás 2000 most arról tájékoztatta a magyar közvéleményt, hogy 

„Martin Schulz 2025-ig megalakítaná az Európai Egyesült Államokat, s amelyik ország ebben nem akar részt venni, az mielőbb lépjen ki az EU-ból - követeli. Nem aggódunk. 2025-ig megszűnik az Unió, és nem fog megalakulni az Államok”

Ugyanakkor úgy látják, hogy szükséges a nemzetállamok együttműködése, ezért a Honfoglalás Egyesület és a Putyin Baráti Kör levelet küldött az orosz elnöknek: fontolja meg, álljon az élére egy új kezdeményezésnek. 

„A Keresztény Európai Nemzetek Államszövetsége (?) címet viselő szövetség tagjai lehetnek a V4-ek, a balti- és a balkáni országok, egy reménybeli orosz-lengyel megbékélést követően az utóbbi ország is, külső támogatóként Finnország és Ausztria. Az Államszövetség lehetőségei korlátlanok: ásványi kincsekben, termőföldben, vízben stb. gazdagok vagyunk, nem szorulunk nyugat segítségére, védelmi képességeink biztosítják békés fejlődésünket”

Majd azzal folytatódik a közlemény, hogy „Merkelék ismét megtámadták Európát, kirobbantották a III. Világháborút, emberiség elleni bűnt követtek el, azokat az országokat pedig, amelyeknek köszönhető a német fasizmus leverése, gyarmatnak tekintik. Az EU haldokló, agresszív, elnyomó szervezet, Merkel, Soros, Junker cége. Nem kérünk belőlük! Mi, Putyinban bízunk! Ő menti meg az európai civilizációt, kultúrát, a nemzetállamokat, a kereszténységet. Levelünket postáztuk Moszkvába”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.