A jegybanknál is jól dolgoztak, 151 millió forint jutalmat osztottak

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Összesen nettó 151 millió 605 ezer forint jutalmat osztottak ki az év végén a Magyar Nemzeti Bank "kiemelkedő teljesítményt nyújtó" 468 munkavállalójának, közölte az MNB az ATV Híradójával.

Tájékoztatásuk szerint a jutalmazott dolgozók 89 százaléka [416,5 ember - akiraly] nem vezető beosztású. A jutalmakról a szakterületi vezetők ajánlása alapján a munkáltatói jogkört gyakorló Matolcsy György döntött.

Az MNB tájékoztatása szerint Matolcsy és alelnökei, illetve a Monetáris Tanács tagjai nem kaptak jutalmat, sem prémiumot. A közleményből az nem derül ki, hogy miért nem.

Idén több minisztériumnál is osztottak százezres jutalmakat, például a belügy- és az igazságügyi minisztériumnál, valamint a Lázár János vezette Miniszterelnökségen is.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.