Akkora bulit csaptak az amerikai egyetemisták, hogy már a levegőtől bejelzett a szonda

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Részeg amerikai egyetemisták a részeg amerikai egyetemisták kedvelt sportját, a sörpongozást gyakorolják.Fotó: Yelp Inc. / Flickr CC BY NC-ND 2.0

Olyan mértéktelen ivászatot rendeztek amerikai egyetemisták a marylandi Bethesda egyik gazdagnegyedében, hogy a rendbontás miatt riasztott rendőrök szondája már a házba belépve bejelzett. A Tequila Kedd címen meghirdetett buliban kábé hetvenen vedeltek.

A buli után a rendőrök vádat emeltek az ellen a hat személy ellen, akik papíron a ház lakói voltak. Őket összességében akár 315 ezer dollár (~83 millió forint) pénzbírságra is ítélhetik, mert olyanok is buliztak, akik jogszerűen még nem fogyaszthattak volna alkoholt.

A bulizáson ért diákok a Sigma Alpha Epsilon diákszövetség tagjai, az American University magánegyetem hallgatói voltak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a házban talált alkohol mennyiségére jellemző, hogy a kipárolgott alkoholt a szondáik már a levegőből kimutatták, legalább egy készülék 0,01-es alkoholszintet jelzett a szoba levegőjében. (Via The Irish Independent)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.