Akkora bulit csaptak az amerikai egyetemisták, hogy már a levegőtől bejelzett a szonda

Részeg amerikai egyetemisták a részeg amerikai egyetemisták kedvelt sportját, a sörpongozást gyakorolják.Fotó: Yelp Inc. / Flickr CC BY NC-ND 2.0

Olyan mértéktelen ivászatot rendeztek amerikai egyetemisták a marylandi Bethesda egyik gazdagnegyedében, hogy a rendbontás miatt riasztott rendőrök szondája már a házba belépve bejelzett. A Tequila Kedd címen meghirdetett buliban kábé hetvenen vedeltek.

A buli után a rendőrök vádat emeltek az ellen a hat személy ellen, akik papíron a ház lakói voltak. Őket összességében akár 315 ezer dollár (~83 millió forint) pénzbírságra is ítélhetik, mert olyanok is buliztak, akik jogszerűen még nem fogyaszthattak volna alkoholt.

A bulizáson ért diákok a Sigma Alpha Epsilon diákszövetség tagjai, az American University magánegyetem hallgatói voltak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a házban talált alkohol mennyiségére jellemző, hogy a kipárolgott alkoholt a szondáik már a levegőből kimutatták, legalább egy készülék 0,01-es alkoholszintet jelzett a szoba levegőjében. (Via The Irish Independent)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.