Akkora bulit csaptak az amerikai egyetemisták, hogy már a levegőtől bejelzett a szonda

Részeg amerikai egyetemisták a részeg amerikai egyetemisták kedvelt sportját, a sörpongozást gyakorolják.Fotó: Yelp Inc. / Flickr CC BY NC-ND 2.0

Olyan mértéktelen ivászatot rendeztek amerikai egyetemisták a marylandi Bethesda egyik gazdagnegyedében, hogy a rendbontás miatt riasztott rendőrök szondája már a házba belépve bejelzett. A Tequila Kedd címen meghirdetett buliban kábé hetvenen vedeltek.

A buli után a rendőrök vádat emeltek az ellen a hat személy ellen, akik papíron a ház lakói voltak. Őket összességében akár 315 ezer dollár (~83 millió forint) pénzbírságra is ítélhetik, mert olyanok is buliztak, akik jogszerűen még nem fogyaszthattak volna alkoholt.

A bulizáson ért diákok a Sigma Alpha Epsilon diákszövetség tagjai, az American University magánegyetem hallgatói voltak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a házban talált alkohol mennyiségére jellemző, hogy a kipárolgott alkoholt a szondáik már a levegőből kimutatták, legalább egy készülék 0,01-es alkoholszintet jelzett a szoba levegőjében. (Via The Irish Independent)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.