Akkora bulit csaptak az amerikai egyetemisták, hogy már a levegőtől bejelzett a szonda

ÉLET
2017 december 22., 09:05
comments 26
Részeg amerikai egyetemisták a részeg amerikai egyetemisták kedvelt sportját, a sörpongozást gyakorolják.
photo_camera Részeg amerikai egyetemisták a részeg amerikai egyetemisták kedvelt sportját, a sörpongozást gyakorolják. Fotó: Yelp Inc. / Flickr CC BY NC-ND 2.0

Olyan mértéktelen ivászatot rendeztek amerikai egyetemisták a marylandi Bethesda egyik gazdagnegyedében, hogy a rendbontás miatt riasztott rendőrök szondája már a házba belépve bejelzett. A Tequila Kedd címen meghirdetett buliban kábé hetvenen vedeltek.

A buli után a rendőrök vádat emeltek az ellen a hat személy ellen, akik papíron a ház lakói voltak. Őket összességében akár 315 ezer dollár (~83 millió forint) pénzbírságra is ítélhetik, mert olyanok is buliztak, akik jogszerűen még nem fogyaszthattak volna alkoholt.

A bulizáson ért diákok a Sigma Alpha Epsilon diákszövetség tagjai, az American University magánegyetem hallgatói voltak.

A rendőrség tájékoztatása szerint a házban talált alkohol mennyiségére jellemző, hogy a kipárolgott alkoholt a szondáik már a levegőből kimutatták, legalább egy készülék 0,01-es alkoholszintet jelzett a szoba levegőjében. (Via The Irish Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.