Gulácsi Péter volt a német bajnokság legjobb kapusa ősszel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az RB Leipzig magyar válogatott kapusa, Gulácsi Péter lett a Kicker osztályzatai alapján az ősz legjobb kapusa a Bundesligában. 

A 27 éves Gulácsi 16 meccsen játszott, három mérkőzésen gólt sem kapott, és 2,63-as átlaggal zárta a félévet. (A német sportosztályzásban az egyes a legjobb érték.) Ezzel az eredménnyel a magyar kapus a bajnokság harmadik legjobb játékosa volt ősszel. Formáját a klubja is értékeli, épp nemrég hosszabbították meg a szerződését 2022-ig. 

Fotó: JAN WOITAS/dpa Picture-Alliance/AFP

A legjobb eredményt a Leverkusen középpályása, Leon Bailey kapta, második a Bayern Münchenből Kingsley Coman.

A Bundesliga őszi legjobb kezdőtizenegye: 

Gulácsi - Hummels, Naldo, Max - Gbamin, Bender, Bailey, Sabitzer, Coman - Lewandowski, Uth.

(via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.