A gázai állatkert eladja Palesztinát, Jeruzsálemet és Erdogant, a három oroszlánkölyköt

Pénzhiány miatt kénytelen megválni három oroszlánkölyöktől a Gázai övezet magánállatkertje.

A tulajdonos, Mohammed Ahmed Dzsuma elmondta, hogy fejenként 5 ezer dollárt (mintegy 1,3 millió forintot) kér a kölykökért. A Palesztina, Jeruzsálem és

Erdogan

névre keresztelt kölyköket azért kénytelen eladni, mert túl sokba kerül az ellátásuk.

„A rossz gazdasági helyzet miatt nehéz megoldani az állatok etetését és itatását, ezért arra kényszerülök, hogy az egy hónapja született oroszlánkölyköket eladásra kínáljam” - fogalmazott az egyiptomi határnál fekvő Rafahban lévő állatkert tulajdonosa, aki szerint azt kell szem előtt tartania, hogy a többi öt oroszlánt legyen miből etetnie. A kölyköket már a Facebookon is meghirdette, de egyelőre nem akadt rájuk vevő. (MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.