A gázai állatkert eladja Palesztinát, Jeruzsálemet és Erdogant, a három oroszlánkölyköt

ÁLLAT
2017 december 24., 11:39
comments 33

Pénzhiány miatt kénytelen megválni három oroszlánkölyöktől a Gázai övezet magánállatkertje.

A tulajdonos, Mohammed Ahmed Dzsuma elmondta, hogy fejenként 5 ezer dollárt (mintegy 1,3 millió forintot) kér a kölykökért. A Palesztina, Jeruzsálem és

Erdogan

névre keresztelt kölyköket azért kénytelen eladni, mert túl sokba kerül az ellátásuk.

„A rossz gazdasági helyzet miatt nehéz megoldani az állatok etetését és itatását, ezért arra kényszerülök, hogy az egy hónapja született oroszlánkölyköket eladásra kínáljam” - fogalmazott az egyiptomi határnál fekvő Rafahban lévő állatkert tulajdonosa, aki szerint azt kell szem előtt tartania, hogy a többi öt oroszlánt legyen miből etetnie. A kölyköket már a Facebookon is meghirdette, de egyelőre nem akadt rájuk vevő. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.