A kormány kedvenc plébánosa szerint szándékosan próbálják kiüresíteni a karácsonyt

POLITIKA
2017 december 26., 09:46
comments 265

Vissza kell térni a karácsony eredeti tartalmához és üzenetéhez, "meg kell őriznünk a keresztény kultúrát és hagyományokat," mondta a kormánypropagandára rímelő gondolatokat a Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia plébánosa az M1-en kedd délelőtt. A 2016-ban Polgári Magyarországért díjjal kitüntetett Osztie Zoltán szerint

egyes adventi naptárakban már mecsetek képe jelenik meg.

Szerinte identitásvesztés mutatkozik, aminek az oka éppen ez. Hozzátette:

„már nem csak Jézus Krisztusról, nem Isten fiának megtestesüléséről szól ez az ünnep, hanem megpróbálják – és minden bizonnyal ebben valami szándékosság is van – egészen más tartalommal megtölteni, vagy éppen kiüresíteni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.