Elpusztult a németjuhász, ami órákat ült gazdája autóroncsa mellett

baleset
2017 december 26., 08:08
comments 265

December 14-én hajnalban csapódott fának, és borult fel egy autó Apostag mellett. A 67 éves sofőr a helyszínen életét vesztette. A férfival együtt utazó németjuhász túlélte a balesetet, 

órákig ült az autó roncsa mellett.

photo_camera Fotó: Donka Ferenc/MTI/MTVA

A tízéves kutyát állatorvoshoz vitték, ahol kiderült, méreganyag van a szervezetében, valószínűleg fagyállót ihatott. Bár sikerült örökbe adni, nyolc nappal a baleset után elpusztult, írja a Baon.hu

A kutya gazdája nagy valószínűséggel öngyilkos akart lenni. Erre utal, hogy nem használta a biztonsági övét, illetve hogy a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az ügyet. A lap szerint a sofőr tulajdona volt az az apostagi hétvégi ház, ami szintén csütörtök hajnalban leégett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.