A hattyúk nem ítélkeznek felette, ezzel magyarázta a hattyúhajólopást a szökőkúton rekedt amerikai

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Elég sok Molly nevű drogot fogyasztott az az amerikai férfi, akit Orlandóban kellett kimenteni egy tó közepéről. A férfi, aki egy szökőkúton ragadt, azt mondta a rendőröknek, azért akart a hattyúkkal lenni, mert azok nem ítélkeznek felette. Az érdekes történetet a Buzzfeed írta meg.

A 36 éves, orlandói Keith Thurston éppen kiabált, amikor múlt héten, egy pénteki nap hajnalán rátaláltak. A férfi rengeteg drogot fogyasztott, majd ellopott egy hattyút formázó hajót, ezzel jutott el végül a szökőkúthoz, csak sajnos elfelejtette kikötni azt. A hattyúhajó elúszott, a férfi pánikba esett, így bukkantak végül rá. Thurstont kórházba vitték, valószínűleg vádat emelnek ellene.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.