A hattyúk nem ítélkeznek felette, ezzel magyarázta a hattyúhajólopást a szökőkúton rekedt amerikai

Elég sok Molly nevű drogot fogyasztott az az amerikai férfi, akit Orlandóban kellett kimenteni egy tó közepéről. A férfi, aki egy szökőkúton ragadt, azt mondta a rendőröknek, azért akart a hattyúkkal lenni, mert azok nem ítélkeznek felette. Az érdekes történetet a Buzzfeed írta meg.

A 36 éves, orlandói Keith Thurston éppen kiabált, amikor múlt héten, egy pénteki nap hajnalán rátaláltak. A férfi rengeteg drogot fogyasztott, majd ellopott egy hattyút formázó hajót, ezzel jutott el végül a szökőkúthoz, csak sajnos elfelejtette kikötni azt. A hattyúhajó elúszott, a férfi pánikba esett, így bukkantak végül rá. Thurstont kórházba vitték, valószínűleg vádat emelnek ellene.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.