A Magyar Hírlap a nap legerősebb kérdését szegezte Dömötör államtitkárnak

A Magyar Hírlapnak sikerült mikrofonvégre kapnia Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárát, és nem is teketóriáztak sokat, rögtön ezzel a kérdéssel nyitottak:

„Mekkora léket kapott a Soros-terv a nem­­- zeti konzultációval?”

Vizuálisan így néz ez ki, a hatalmas sorosozós kormányhirdetés mellett:

A hét kérdése címért viszont egyelőre a Pesti Srácok indul nagy eséllyel, akik Kovács Zoltán kormányszóvivőt szorították sarokba ezzel a barokkos körkérdéssel:

„Mi az igazi tétje a 2018-as országgyűlési választásoknak? Négy hónap múlva talán nem is feltétlenül az ellenzékkel mérkőznek meg a kormánypártok, hanem a mögöttük álló informális és gazdasági hatalommal, amely kimeríthetetlen erőforrásokkal bír, és amely el akarja takarítani az útból a migrációt akadályozó és ellenző magyar kormányt. Egyetért?”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.