Lelőtték Rihanna unokatestvérét, az énekesnő az erőszak megállítását követeli

„Nyugodj békében... Hihetetlen, hogy tegnap este még a karomban tartottalak”

- írta az unokatestvére haláláról Rihanna az Instagramon. A barbadosi énekesnő rokonát a helyi sajtó hamar beazonosította, a rendőrség nyomozást indított - írja a Guardian. 

Rihanna a posztban a fegyveres erőszak megállítását kéri, amire szükség is lenne: egy idei kutatás szerint, bár a karibi térségben alacsony a nem-erőszakos bűncselekmények száma, viszont a rablásoknál és a gyilkosságoknál kétszer, illetve háromszor akkora a fegyverhasználat aránya, mint a világátlag.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.