Megtalálták a Szolnokon eltűnt fiú holttestét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 24.hu információ szerint megtalálták annak a 17 éves fiúnak a holttestét, aki még december 23-án tűnt el Szolnokon. A tiszavárkonyi tinédzser a barátaival szórakozott, de lemaradt a társaságtól, azóta senki sem látta. Az eltűnéséről szóló felhívást a police.hu oldaláról már eltávolították. Az ügyben kerestük a megyei rendőrkapitányságot, érdeklődésünkre csak annyit erősítettek meg, hogy valóban holttestet találtak a Tiszában, az elhunyt halálának körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.