Ágoston Tibor kilépett a Jobbikból

Tbg
politika
2017 december 28., 11:45
comments 164

A párt közleményben tudatta, hogy elváltak útjaik debreceni önkormányzati képviselőjükkel.

Ágoston nem volt hajlandó megszavazni egy cigány származású diáknak az Arany János Tehetséggondozó Programból az ösztöndíjat, és arról beszélt, hogy neki indítsanak inkább egy Rostás Winnetou programot.

A párt előbb csak közleményben reagált, majd vizsgálatot ígért, ám ezt Ágoston már nem várta meg:

„Ágoston Tibor egy nappal a tervezett elnökségi ülés előtt írásos nyilatkozatot tett, melynek értelmében azonnali hatállyal lemond a Jobbikban betöltött valamennyi tisztségéről, és kérte párttagsága megszüntetését is. Egyúttal közölte, hogy a Jobbik debreceni frakciójából is kilép, a jövőben független képviselőként kíván részt venni a közgyűlés munkájában” – közölte a Jobbik.




Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.