Apple: Bocsánat, amiért lassítjuk az iPhone-odat

Az Apple bocsánatot kért, miután kiderült, hogy szándékosan lassítják frissítéseken keresztül az öregedő iPhone modelleket. A cég korábban azt mondta, hogy erre az akkumulátorok üzemidejének javítása miatt van szükség, a felhasználók azonban már régóta gyanítják, hogy a cég valójában így akarja rábírni a vásárlóit új modellek megvásárlásásra.

Az Apple most egy közleményben azt írta, hogy csökkenti a garancián túli akkumulátor-csere árát mindenki számára, akinek iPhone 6-osa vagy annál fiatalabb készüléke van, és lehetővé teszi az új szoftverein, hogy a felhasználók figyelhessék az akkumulátoruk életidejét. Mindezt azért, hogy visszanyerjék a vásárlóik bizalmát, amely “a legtöbbet jelenti nekik”. Azért valószínűleg az is közrejátszott, hogy a lassított iPhone-ok miatt a cég ellen már nyolc jogi eljárást indítottak az egyesült Államokban. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.