Hároméves kisfiú játszott a gáztűzhellyel, ezért haltak meg 12-en New Yorkban

Kiderült, mi okozta a 12 halálos áldozattal - többek közt egy 1, egy 2 és egy 7 éves kislány halálával - járó tüzet New Yorkban.

Egy 3,5 éves kisfiú a gáztűzhellyel játszott a bronxi ház egyik első emeleti lakásának konyhájában, miközben az anyja az egyik szobában tartózkodott. A lángok egyszer csak elterjedtek a konyhában, a nőnek pedig csak arra volt ideje, hogy a két gyerekével kimeneküljön a házból. A lépcsőház kéményként szította fel és terjesztette tovább a menekülés közben nyitva hagyott lakásajtón kicsapó lángokat, percek alatt elborítva a házat és blokkolva a legfontosabb menekülőutat.

A tűzoltóság tudomása szerint korábban is előfordult, hogy a kisfiú majdnem tüzet okozott, miközben a konyhában kísérletezett a tűzhellyel.

Az eredmény 12 halott, köztük 4 gyerek.

(via Yahoo)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.