Újabb Fidesz-kampánylevelet írt Orbán a határon túli magyaroknak, közpénzből

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel


"Az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják a jövőt."

Ki írta ezt?

A.) Horthy Miklós
B.) Teleki Pál
C.) Imrédy Béla
D.) Orbán Viktor, egy ma kikézbesített, közpénzből finanszírozott fideszes kampánylevélben

A megoldás persze a D. olvasónk, a Hamburgban élő Dávid küldte el nekünk a most megkapott boríték tartalmát, íme:

Az előző, 2014-es választáson a mostani propagandalevéllel is megcélzott külhoni magyarok közül 128 ezren éltek a lehetőséggel, hogy előzetes regisztráció után levélben szavazhassanak pártlistákra. Vagyis a többesszám itt lényegében felesleges, mert akkor a 95 százalékuk a Fideszre szavazott, hogy az így elnyert plusz mandátummal összejöjjön a kétharmad.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.