Putyin újév alkalmából megígérte Aszadnak, hogy segítenek megvédeni Szíria szuverenitását

Vlagyimir Putyin újévi jókívánságokat küldött Bassár el-Aszad szír elnöknek, melyben elmondta, hogy Orszország a jövőben is meg fogja védeni Szíria szuverenitását. 

Az üzenetet a Kreml hozta nyilvánosságra, és az áll benne, hogy Oroszország továbbra is meg fog adni minden támogatást Szíriának, hogy megvédhessék az állam szuverenitását, egységét és területi integritását, valamint segítenek helyreállítani az ország gazdaságát is. 

Decemberben rendelte el Putyin, hogy az orosz katonák hagyják el Szíriát, ahol az elnök oldalán szálltak be korábban a polgárháborúba, Aszad javára eldöntve a hat éven át tartó véres konfliktust. Nem minden orosz katona hagyta el az országot: egy légi támaszpontból és egy kikötőből időközben állandó orosz bázis lett. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.