Ingatlankörkép 2017

best of
2017 december 31., 16:51
comments 16

Igen sikeres és mozgalmas évet zárhatunk: szemünk kissé könnybe is lábad, ha visszanézünk. Katt a képre az eredeti posztokért.

1. Kombinéjsön

Volt itt minden: fürdőben evés, nappaliban fürdés, fürdőben főzés és főzve alvás. Egy következtetést tuti levonhatunk így az év végén: aki egy helyiséget egy dologra használ, annak egész egyszerűen nincs elég vér a pucájában.

2. Coopy

Természetesen idén is voltak olyanok, akik nem igazán kapták el az ingatlanhirdetés fonalát. Voltak, akik az előkészítés során véreztek el:

Voltak, akikre csak egy alapfokú fényképezőgépkezelői tanfolyam fért volna rá.

De a kategória, illetve talán az egész év legjobb ingatlanfotói ebben a hirdetésben találhatóak. Megértésükhöz, feldolgozásukhoz mindenképpen módosult tudatállapotra van szükség.

3. Ütlek, borulsz

Végül pedig idén is belefutottunk egy csomó gyomorforgató lakberendezési ámokfutásba. Néha megfoghatatlan volt, hogy mi a rossz bennük, már azon kívül, hogy annyira kurvára rondák voltak, hogy az ember legszívesebben megütött volna valakit. Néha viszont teljesen egyértelmű volt, hogy mi fáj.

Például a KGB vallatóétkezője,

vagy a western-azték franciaágy,

a szaros ajtók,

a pikkelysömör fürdőszoba,

vagy ez. Egyáltalán mi ez, azóta sem tudjuk.

Na jó, hát lehetetlen mindent beleszorítani egyetlen posztba, mert volt kamu hirdetés, versike, eszetlen vad asszociációkkal tarkított ingatlanleírás, falfestészet, műkő dögivel és lambéria, LAMBÉRIA, LAM-BÉ-RIA! A geccó kedvence idén ez a poszt volt (a tiétek nem).

Ezúton köszi mindenkinek, aki év közben szorgalmasan küldözgette a hirdetéseket, rengeteget dolgoztatok ezzel helyettem. Jövőre találkozunk ugyanitt.










Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.