Justin Bieber festett egy képet egy keresztről, hogy segítse a kaliforniai tűzvész áldozatait

bulvár
2017 december 31., 20:21
comments 151

A 23 éves énekes, aki nyáron sokkolta azzal rajongóit, hogy egy kis szünetet tart karrierében, egy viharos felhőkkel beárnyékolt műalkotással szeretne segíteni a tényleg nagyon súlyos kaliforniai tűzvész áldozatain. Bieber Instagramra posztolta a festményt. A terv szerint az eladásból származó bevétellel a károsultakat segíti majd.

link Forrás

A tűzvész 700 otthont pusztított el Santa Barbara és Ventura megyében, és néhány területen még mindig lángol. Ez volt Kalifornia történetének harmadik legpusztítóbb tűzvésze.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.