Justin Bieber festett egy képet egy keresztről, hogy segítse a kaliforniai tűzvész áldozatait

A 23 éves énekes, aki nyáron sokkolta azzal rajongóit, hogy egy kis szünetet tart karrierében, egy viharos felhőkkel beárnyékolt műalkotással szeretne segíteni a tényleg nagyon súlyos kaliforniai tűzvész áldozatain. Bieber Instagramra posztolta a festményt. A terv szerint az eladásból származó bevétellel a károsultakat segíti majd.

A tűzvész 700 otthont pusztított el Santa Barbara és Ventura megyében, és néhány területen még mindig lángol. Ez volt Kalifornia történetének harmadik legpusztítóbb tűzvésze.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.