Több rendőrt megsebesített egy lövöldöző Denverben

külföld
2017 december 31., 16:09

Még nem fogták el azt a férfit, aki több rendőrre is rálőtt a coloradói Denverben - írja az AP. A seriffet családon belüli erőszak miatt hívták, a férfi azonban tüzet nyitott a kiérkező rendőrökre. Az elkövető jelenleg is szökésben van, nagyobb területet és utakat zártak le a környéken, a rendőrség azt kéri, mindenki keressen menedéket, otthonukban ne tartózkodjanak az ablakok előtt. Azt egyelőre nem lehet tudni, pontosan hány rendőr, és milyen súlyosan sérült meg.

Frissítés: A seriffiroda Twitteren közölte, hogy összesen öt rendőrre lőtt a támadó, egyikük meghalt, négyen megsérültek. A lövöldözésben két civil is megsérült, őket is lövések érték. A támadót elfogták, és agyonlőtték.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.