Drake lépett fel a Snapchat vállalati szilveszterén

érdekes adat
2018 január 1., 21:32
comments 98

Elképzelhető, hogy idén a Snapchat gazdája, a Snap Inc. tartotta a legdrágább vállalati szilvesztert. Az egész 4 millió dollárba, azaz több mint egymilliárd forintba került, és a cég közleménye szerint ezt Evan Spiegel, a cég vezetője a saját vagyonából fizette ki, hogy a dolgozók jól mulassanak.

A bulit Los Angelesben, a Microsoft Theaterben tarották, ahol csak ülőhelyből több mint 7 ezer van, de nyilván a küzdőtéren is lehetett lézengeni még. A sztárfellépő Drake, a kanadai rapper volt. A munkatársakat repülővel szállították a helyszínre, a világ mindenféle pontjáról, de persze főleg az USA településeiről.

A buliban szigorúan tilos volt képet készíteni, és ezt annyira komolyan vették, hogy a Snapchatet konkrétan blokkolták a helyszínen. Néhány elmosódott ócska kép azért csak kikerült a Business Insiderre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt