Donald Trump még csak 347 napja elnök, de már 1950-szer kamuzott nyilvánosan

külföld
2018 január 02., 10:24

A Washington Post az elnök beiktatása óta követi és listázza Donald Trump hazug és/vagy félrevezető állításait, és az összesítésük szerint várhatóan

még Trump elnökségének első évében meglesz a 2000. elnöki kamu.

A számláló most 1950-en áll, és még 18 nap van hátra Trump elnökségének első évéből. 347 nap alatt ennyi kamu azt jelenti, hogy az amerikai elnök átlagosan

naponta 5,6 alkalommal kamuzik valamit.

Trump ráadásul imádja ismételgetni a hülyeségeit. A két legtöbbet ismételgetett kamuját már 61 alkalommal elpattintotta. Trump megszólalásairól itt lehet statisztikákat olvasgatni. (Washinton Post)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.