Donald Trump még csak 347 napja elnök, de már 1950-szer kamuzott nyilvánosan

külföld
2018 január 02., 09:24
comments 27

A Washington Post az elnök beiktatása óta követi és listázza Donald Trump hazug és/vagy félrevezető állításait, és az összesítésük szerint várhatóan

még Trump elnökségének első évében meglesz a 2000. elnöki kamu.

A számláló most 1950-en áll, és még 18 nap van hátra Trump elnökségének első évéből. 347 nap alatt ennyi kamu azt jelenti, hogy az amerikai elnök átlagosan

naponta 5,6 alkalommal kamuzik valamit.

Trump ráadásul imádja ismételgetni a hülyeségeit. A két legtöbbet ismételgetett kamuját már 61 alkalommal elpattintotta. Trump megszólalásairól itt lehet statisztikákat olvasgatni. (Washinton Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.