Egy teljes évet se csúsztak a putnoki tanuszoda átadásával!

2018 január 3., szerda 12:52
63

Balog Zoltán miniszter keretes szerkezetbe foglalta a putnoki tanuszoda hányatott sorsú történetét, január 3-án személyesen adta át az épületet, aminek az alapkőletételén, kicsit több mint három éve esernyő alól szemlélhette a szakadó esőben bőrig ázó, kivezényelt iskolásokat. Archív címlapképünk ezt a momentumot örökíti meg.

Az örömteli fejleményt alig-alig árnyékolja be a tény, hogy az uszodát a tervek szerint 2017. február 6-án kellett volna átadni, vagyis alig 11 hónap csúszással sikerült befejezni az így alig több mint három évig tartó projektet.

Ezek után teljesen indokoltnak tűnik, hogy Balog miniszter az átadón elbüszkélkedjen a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program eddigi látványos eredményeiről, 15 tanterem, négy iskola és hat tanuszoda átadásáról. Az utóbbi adatot némi kontextusba helyezi, hogy papíron 26 ilyen tanuszoda átadását tervezték, ebből lett meg mostanáig hat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt