Egy teljes évet se csúsztak a putnoki tanuszoda átadásával!

POLITIKA
2018 január 03., 12:52
comments 63

Balog Zoltán miniszter keretes szerkezetbe foglalta a putnoki tanuszoda hányatott sorsú történetét, január 3-án személyesen adta át az épületet, aminek az alapkőletételén, kicsit több mint három éve esernyő alól szemlélhette a szakadó esőben bőrig ázó, kivezényelt iskolásokat. Archív címlapképünk ezt a momentumot örökíti meg.

Az örömteli fejleményt alig-alig árnyékolja be a tény, hogy az uszodát a tervek szerint 2017. február 6-án kellett volna átadni, vagyis alig 11 hónap csúszással sikerült befejezni az így alig több mint három évig tartó projektet.

Ezek után teljesen indokoltnak tűnik, hogy Balog miniszter az átadón elbüszkélkedjen a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program eddigi látványos eredményeiről, 15 tanterem, négy iskola és hat tanuszoda átadásáról. Az utóbbi adatot némi kontextusba helyezi, hogy papíron 26 ilyen tanuszoda átadását tervezték, ebből lett meg mostanáig hat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.