Százezres nagyságrendű támogatást küld a Fidesz kommunikációs igazgatója Orbán Viktornak

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója 2017. március 15-én.Fotó: Kallos Bea/MTI/MTVA

„Ön mennyit fizet be a számlára?” – kapta meg a kérdést Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV-ben, vagyis, hogy mennyivel támogatja a pártot Orbán Viktor felhívása után.

A kommunikációs igazgató elárulta, 

százezres nagyságrendben fogja támogatni a pártot.

Szerinte nincs ilyen elvárás a pártban, ez mindenkinek a saját döntése.

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere volt az első, aki arról beszélt, pénzzel támogatja a Fideszt, ő tízezer forintot küld. Dömötör Csaba államtitkár a Hír tévének azt mondta, még meg kell beszélnie a feleségével, hogy mennyit küld. Pénteken kiderült, Simicska Lajos is megkapta a felhívó levelet. Hidvéghi azt mondta, kiváncsiak, hogy Simicska küld-e pénzt, remélik, hogy jó útra tér. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.