Százezres nagyságrendű támogatást küld a Fidesz kommunikációs igazgatója Orbán Viktornak

POLITIKA
2018 január 05., 19:58
comments 143
photo_camera Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója 2017. március 15-én. Fotó: Kallos Bea/MTI/MTVA

„Ön mennyit fizet be a számlára?” – kapta meg a kérdést Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az ATV-ben, vagyis, hogy mennyivel támogatja a pártot Orbán Viktor felhívása után.

A kommunikációs igazgató elárulta, 

százezres nagyságrendben fogja támogatni a pártot.

Szerinte nincs ilyen elvárás a pártban, ez mindenkinek a saját döntése.

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere volt az első, aki arról beszélt, pénzzel támogatja a Fideszt, ő tízezer forintot küld. Dömötör Csaba államtitkár a Hír tévének azt mondta, még meg kell beszélnie a feleségével, hogy mennyit küld. Pénteken kiderült, Simicska Lajos is megkapta a felhívó levelet. Hidvéghi azt mondta, kiváncsiak, hogy Simicska küld-e pénzt, remélik, hogy jó útra tér. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt