Donald Trump eloszlatta az őt hülyének nézők kételyeit: Egy zseni vagyok!

Szombaton reggel hosszú Twitter-üzenetben reagált a róla szóló könyv állításaira az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump.

Trump üzenetét az egyszerűség kedvéért egy az egyben közöljük:

Most, hogy az orosz összeesküvéselméletről egy éves intenzív vizsgálódás után kiderült, hogy teljes hazugság (hoax), a demokraták és csahos kutyáik, a mainstream média elővette a régi jó Ronald Reagan-forgatókönyvet és szellemi képességeimről és intelligánciámról sápítoznak...

... tulajdonképpen két igazán komoly értéket birtokoltam egész életemben, a szellemi szilárdságot (stabilitást) és azt, hogy igen-igen eszes vagyok. A megbukott Hillary Clinton is megpróbálta kijátszani ellenem ezeket a tulajdonságokat, de mint tudjuk, porig alázta magát. NAGYON sikeres üzletemberből lettem elsőszámú tévésztár...

... majd az USA elnöke (első próbálkozásra!). Azt hiszem, emiatt nemcsak hogy eszesnek, hanem kifejezetten zseninek kéne engem tartani... és egy igen stabil zseninek!”

Az elnök Michael Wolff pénteken megjelent könyvére és az azt követő cikkekre, véleményekre reagált feltehetően. A botránykönyv tartalmáról és az általa okozott belpolitikai villongásról, illetve arról, miért akarja betiltatni a megjelenést a Trump-stáb, itt írtunk bővebben.