Donald Trump eloszlatta az őt hülyének nézők kételyeit: Egy zseni vagyok!

külföld
2018 január 06., 13:55
comments 233

Szombaton reggel hosszú Twitter-üzenetben reagált a róla szóló könyv állításaira az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump.

Trump üzenetét az egyszerűség kedvéért egy az egyben közöljük:

Most, hogy az orosz összeesküvéselméletről egy éves intenzív vizsgálódás után kiderült, hogy teljes hazugság (hoax), a demokraták és csahos kutyáik, a mainstream média elővette a régi jó Ronald Reagan-forgatókönyvet és szellemi képességeimről és intelligánciámról sápítoznak...

... tulajdonképpen két igazán komoly értéket birtokoltam egész életemben, a szellemi szilárdságot (stabilitást) és azt, hogy igen-igen eszes vagyok. A megbukott Hillary Clinton is megpróbálta kijátszani ellenem ezeket a tulajdonságokat, de mint tudjuk, porig alázta magát. NAGYON sikeres üzletemberből lettem elsőszámú tévésztár...

... majd az USA elnöke (első próbálkozásra!). Azt hiszem, emiatt nemcsak hogy eszesnek, hanem kifejezetten zseninek kéne engem tartani... és egy igen stabil zseninek!”

Az elnök Michael Wolff pénteken megjelent könyvére és az azt követő cikkekre, véleményekre reagált feltehetően. A botránykönyv tartalmáról és az általa okozott belpolitikai villongásról, illetve arról, miért akarja betiltatni a megjelenést a Trump-stáb, itt írtunk bővebben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt