Donald Trump eloszlatta az őt hülyének nézők kételyeit: Egy zseni vagyok!

Tbg
külföld
2018 január 06., 13:55
comments 231

Szombaton reggel hosszú Twitter-üzenetben reagált a róla szóló könyv állításaira az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump.

Trump üzenetét az egyszerűség kedvéért egy az egyben közöljük:

Most, hogy az orosz összeesküvéselméletről egy éves intenzív vizsgálódás után kiderült, hogy teljes hazugság (hoax), a demokraták és csahos kutyáik, a mainstream média elővette a régi jó Ronald Reagan-forgatókönyvet és szellemi képességeimről és intelligánciámról sápítoznak...

... tulajdonképpen két igazán komoly értéket birtokoltam egész életemben, a szellemi szilárdságot (stabilitást) és azt, hogy igen-igen eszes vagyok. A megbukott Hillary Clinton is megpróbálta kijátszani ellenem ezeket a tulajdonságokat, de mint tudjuk, porig alázta magát. NAGYON sikeres üzletemberből lettem elsőszámú tévésztár...

... majd az USA elnöke (első próbálkozásra!). Azt hiszem, emiatt nemcsak hogy eszesnek, hanem kifejezetten zseninek kéne engem tartani... és egy igen stabil zseninek!”

link Forrás

Az elnök Michael Wolff pénteken megjelent könyvére és az azt követő cikkekre, véleményekre reagált feltehetően. A botránykönyv tartalmáról és az általa okozott belpolitikai villongásról, illetve arról, miért akarja betiltatni a megjelenést a Trump-stáb, itt írtunk bővebben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.