Donald Trump eloszlatta az őt hülyének nézők kételyeit: Egy zseni vagyok!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szombaton reggel hosszú Twitter-üzenetben reagált a róla szóló könyv állításaira az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump.

Trump üzenetét az egyszerűség kedvéért egy az egyben közöljük:

Most, hogy az orosz összeesküvéselméletről egy éves intenzív vizsgálódás után kiderült, hogy teljes hazugság (hoax), a demokraták és csahos kutyáik, a mainstream média elővette a régi jó Ronald Reagan-forgatókönyvet és szellemi képességeimről és intelligánciámról sápítoznak...

... tulajdonképpen két igazán komoly értéket birtokoltam egész életemben, a szellemi szilárdságot (stabilitást) és azt, hogy igen-igen eszes vagyok. A megbukott Hillary Clinton is megpróbálta kijátszani ellenem ezeket a tulajdonságokat, de mint tudjuk, porig alázta magát. NAGYON sikeres üzletemberből lettem elsőszámú tévésztár...

... majd az USA elnöke (első próbálkozásra!). Azt hiszem, emiatt nemcsak hogy eszesnek, hanem kifejezetten zseninek kéne engem tartani... és egy igen stabil zseninek!”

Az elnök Michael Wolff pénteken megjelent könyvére és az azt követő cikkekre, véleményekre reagált feltehetően. A botránykönyv tartalmáról és az általa okozott belpolitikai villongásról, illetve arról, miért akarja betiltatni a megjelenést a Trump-stáb, itt írtunk bővebben.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.