Hiúz támadt rá egy lakásban, állítja a vállalkozó, a tulajdonos szerint csak egy dagi házimacska volt

ÁLLAT
2018 január 06., 06:46
comments 148

Egyfloridai, Marcos Hernandez nevű építési vállalkozó keresetet adott be a helybéli Christine Lee ellen, akit azzal vádol, hiúzt tart a lakásában. Az élelmes férfi azt állítja, még májusban, amikor tűzbiztonsági ellenőrzést végzett a nő lakásában, rátámadt a vadállat.

Lee szerint a férfinak eleve nem lett volna szabad egyedül a lakásban tartózkodnia, legalább még egy embernek kellett volna elkísérnie a házfenntartó alkalmazottai közül. A férfi tartós egészségkárosodás miatt perel, amelyet a hiúztámadás okozott neki. Lee azonban állítja, a lakásában csak egy testes, hosszú szőrű macska lakik, ami - ahogy minden állat - ha veszélyben érzi magát, valóban támad.

A Tampa Bay Times arról ír, csütörtökön egy vadállatszakértő is felkereste Lee-t, hogy tisztázzák, a Calli nevű állat házimacska-e, vagy hiúz.

(AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.