Hiúz támadt rá egy lakásban, állítja a vállalkozó, a tulajdonos szerint csak egy dagi házimacska volt

Egyfloridai, Marcos Hernandez nevű építési vállalkozó keresetet adott be a helybéli Christine Lee ellen, akit azzal vádol, hiúzt tart a lakásában. Az élelmes férfi azt állítja, még májusban, amikor tűzbiztonsági ellenőrzést végzett a nő lakásában, rátámadt a vadállat. 

Lee szerint a férfinak eleve nem lett volna szabad egyedül a lakásban tartózkodnia, legalább még egy embernek kellett volna elkísérnie a házfenntartó alkalmazottai közül. A férfi tartós egészségkárosodás miatt perel, amelyet a hiúztámadás okozott neki. Lee azonban állítja, a lakásában csak egy testes, hosszú szőrű macska lakik, ami - ahogy minden állat - ha veszélyben érzi magát, valóban támad. 

A Tampa Bay Times arról ír, csütörtökön egy vadállatszakértő is felkereste Lee-t, hogy tisztázzák, a Calli nevű állat házimacska-e, vagy hiúz.

(AP)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.