Megkóstolta a szalvétát a brit férj, mert azt hitte rá, az is egy puccos étel

Nem mindenkinek jön be, ha eljut egy kiemelt, Michelin-csillaggal értékelt étterembe. Így járt egy brit sorozatszínész és férje, akik Spanyolországban ültek be egy romantikus vacsorára, aminek sivalkodás lett a vége.

A pár felháborodása némiképpen érthető, bár az azért furcsa, hogy miért lepődnek meg 2017-ben a csúcsgasztronómia több éves trendjein, ami az ételek porciózását, elrendezését, tálalását illeti.

A zavart az okozta, hogy a párosnak nem mindig sikerült különbséget tennie az ételek és az étkezéshez szükséges perifériák, úgy mint szalvéta között. 

Nem volt könnyű dolguk lássuk be, 

hiszen ez kaja:

Fotó: TracyAnnO/Twitter

Ez szalvéta:

Fotó: TracyAnnO/Twitter

Ez pedig megint csak kaja:

Fotó: TracyAnnO/Twitter

Az 51 éves színész, Tracy-Ann Oberman és férje arról is beszámoltak, hogy amikor a férfi belekóstolt a „neandervölgyi körülmények között” felszolgált, nedvesített szalvétába, a személyzet lekezelően bánt velük.

Másnap aztán a közösségi médiában kezdték el posztolni képeiket és élményeiket a vacsoráról #WeWantPlates azaz #TányérokatAkarunk hashtaggel.

Az pontosan nem derül ki a Daily Mail cikkéből, hogy Martin Berasategui 12 étterméből melyikben járt a páros. (Daily Mail)