Megkóstolta a szalvétát a brit férj, mert azt hitte rá, az is egy puccos étel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem mindenkinek jön be, ha eljut egy kiemelt, Michelin-csillaggal értékelt étterembe. Így járt egy brit sorozatszínész és férje, akik Spanyolországban ültek be egy romantikus vacsorára, aminek sivalkodás lett a vége.

A pár felháborodása némiképpen érthető, bár az azért furcsa, hogy miért lepődnek meg 2017-ben a csúcsgasztronómia több éves trendjein, ami az ételek porciózását, elrendezését, tálalását illeti.

A zavart az okozta, hogy a párosnak nem mindig sikerült különbséget tennie az ételek és az étkezéshez szükséges perifériák, úgy mint szalvéta között. 

Nem volt könnyű dolguk lássuk be, 

hiszen ez kaja:

Fotó: TracyAnnO/Twitter

Ez szalvéta:

Fotó: TracyAnnO/Twitter

Ez pedig megint csak kaja:

Fotó: TracyAnnO/Twitter

Az 51 éves színész, Tracy-Ann Oberman és férje arról is beszámoltak, hogy amikor a férfi belekóstolt a „neandervölgyi körülmények között” felszolgált, nedvesített szalvétába, a személyzet lekezelően bánt velük.

Másnap aztán a közösségi médiában kezdték el posztolni képeiket és élményeiket a vacsoráról #WeWantPlates azaz #TányérokatAkarunk hashtaggel.

Az pontosan nem derül ki a Daily Mail cikkéből, hogy Martin Berasategui 12 étterméből melyikben járt a páros. (Daily Mail)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.