Egy floridai férfi annyira bekészült szilveszterkor, hogy önmagát jelentette fel ittas vezetésért

Több 444 videó?
Szeretném

Floridában Michael Lester azzal hívta fel a 911-es számot, hogy feljelentse magát ittas vezetésért. A vonal másik végén a telefonos operátor készségesen próbált is segíteni a bekészült férfinak, hogy minél hamarabb rendőrkézre juthasson, csakhogy a helymeghatározásnál akadtak gondok. 

Amikor megkérdezte  Michaeltől , hogy mégis merre jár, a férfi csak annyit felelt: „Túl részeg vagyok, nem  tudom, hol vagyok.

A férfi elpanaszolta azt is, hogy sehogy sem tud lehúzódni. Nem sokkal később rájött, hogy azért, mert az út rossz oldalán haladt. Az egyre jobban aggódó operátor felszólította, hogy ne szórakozzon, és inkább parkoljon le valahol.  Michael minden tőle telhetőt megtett, de végül csak az út közepén tudott megállni. Ekkor megszólaltak a szirénák a háttérből. 

A kiérkező rendőröknek Michael bevallotta, hogy miután megivott pár sört, még egy kis metamfetamint is ráküldött. Ráadásul az utóbbi napokban alig aludt valamit. A férfit egyébként nem az első alkalommal büntették meg ittas vezetésért. 

A Polk megyei sherrif a Facebook-oldalán azzal osztotta meg történetet, hogy az ittas vezetés egyáltalán nem vicces, mert ártatlanok halhatnak meg a felelőtlen sofőrök miatt. 

De be kellett vallania, hogy amikor meglátták Michaelt, azt nagyon LOTO volt, ami helyi rendőrnyelven annyit jelent, hogy a röhögéstől még az elektromos sokkoló is kiesett a kezükből.