Lukas Podolski elgondolkozott, mi lesz a focikarrierje után, és nyitott egy dönerezőt Kölnben

gasztronómia
2018 január 07., 06:30
comments 73

Az Arsenal és a Bayern München egykori játékosa nyitott szombaton egy dönerezőt Kölnben. A megnyitón a focista rajongói sorban álltak az étterem előtt a Chlodwigplatzon.

photo_camera Lukas Podolski húst szeletel Fotó: Mesut Zeyrek/Anadolu Agency

Amikor Podolskit arról kérdezték, honnan jött a világra szóló ötlet, a vállalkozóvá alakult játékos azt mondta, csak úgy. Üzleti terve még most sincs. Podolski szóvivője azért hozzátette, hogy az egykori játékos akkor szerette meg a török ízeket, amikor két éven át a Galatasary-nál játszott Isztambulban. Lukas Podolski már eddig is működtetett egy fagyizót és egy ruhaboltot. (DW)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.