Federer és Sock pár percre elfelejtette, hogy a nők is a pályán vannak

sport
2018 január 08., 12:32
comments 172

Egészen szokatlan jelenetet tett közzé a Eurosport a napokkal ezelőtt zajló Hopman-kupa elődöntőjének vegyespáros meccséről, melyen a svájci Federer-Bencic páros simán verte az amerikai Sock/Vandenweghe duót. Volt azonban a második szett elején egy labdamenet, amikor a két férfi annyira látványosan kezdett el egymásnak ütögetni, hogy a két nő előbb leült, majd egyszerűen levonult a pályáról.

link Forrás

Federer és Sock ezután még látványosabban ráment a trükközésre, szinte csak láb alatti ütések következtek. A továbbjutó svájciak aztán a hétvégén a németeket is megverték a döntőben, és végül megnyerték a kupát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.