Trump: legyőzném Oprah-t az elnökválasztáson

külföld
2018 január 09., 18:06
comments 113

Oprah Winfrey, az amerikai nemzeti kincs, tévésztár és filantróp vasárnap olyan beszédet mondott a Golden Globe díjátadóján, hogy azóta komoly emberek is arról kezdtek beszélni, hogy indulnia kellene az elnöki székért. Hogy mennyire rossz ötlet lenne Trump után megint egy mindenféle politikai tapasztalatot nélkülöző celebet megválasztani a világ legfontosabb hivatalába, arról Herczeg Márk hosszan értekezett ma reggeli cikkében

photo_camera Fotó: HUBERT BOESL/dpa Picture-Alliance/AFP

Egy mai sajtótájékoztatón feltették Trumpnak a kérdést, hogy mit szól ehhez a felbuzduláshoz. Az elnök úr nem szerénykedett, hanem kijelentette, hogy bár nem hiszi, hogy Oprah elindulna ellene, de ha mégis, akkor legyőzné - írja a Reuters.

Trump azt is hozzátette, hogy amúgy kedveli Oprah-t, és ezzel nincs egyedül a családban. A lánya, Ivanka a Twitteren lelkesen köszöntötte Oprah „bátorító és inspiráló” beszédét a szexuális visszaélésekről.

link Forrás

Oprah korábban azt mondta, nem tervez politikai pályára lépni, de a barátai szerint azért gondolkozik rajta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.