Az Axel Springer berlini központjában ad elő Orbán szerdán

politika
2018 január 10., 04:01

A müncheni CSU kongresszus után ismét Németországba utazik Orbán Viktor, írja a Blikk. A magyar miniszterelnök az Axel Springer székházában rendezett, nem sajtónyilvános gazdasági fórumon beszél majd, és válaszol a résztvevők kérdésére, közölte Orbán sajtófőnöke, Havasi Bertalan a lappal. A Blikk úgy tudja, hogy a konferencia témája az identitását kereső Európa lesz. 

photo_camera Fotó: BERND SETTNIK

A miniszterelnökhöz ismét csatlakozik a közpénzzel bőven kitömött Leslie Mándoki is. Orbán múlt heti bajorországi látogatásán

Mándoki irodájában adott interjút a Bildnek, illetve lakásán informális találkozót rendeztek, amin "jelen volt a német gazdasági és szellemi elit számos kiválósága is."

Emlékezetes: a Magyar Narancsnak adott interjújában Mándoki cáfolta azokat a pletykákat, hogy

az Orbán Viktorhoz fűződő barátsága miatt kapott volna 1,4 milliárd forintot az 56-os emlékév keretéből. 

Szerinte Magyarország imázsát erősítette a világban. A pénz jó helyre került, remek film és könyv készült, melyet külföldön is csak dicsértek, mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.