Az Axel Springer berlini központjában ad elő Orbán szerdán

politika
2018 január 10., 04:01

A müncheni CSU kongresszus után ismét Németországba utazik Orbán Viktor, írja a Blikk. A magyar miniszterelnök az Axel Springer székházában rendezett, nem sajtónyilvános gazdasági fórumon beszél majd, és válaszol a résztvevők kérdésére, közölte Orbán sajtófőnöke, Havasi Bertalan a lappal. A Blikk úgy tudja, hogy a konferencia témája az identitását kereső Európa lesz. 

photo_camera Fotó: BERND SETTNIK

A miniszterelnökhöz ismét csatlakozik a közpénzzel bőven kitömött Leslie Mándoki is. Orbán múlt heti bajorországi látogatásán

Mándoki irodájában adott interjút a Bildnek, illetve lakásán informális találkozót rendeztek, amin "jelen volt a német gazdasági és szellemi elit számos kiválósága is."

Emlékezetes: a Magyar Narancsnak adott interjújában Mándoki cáfolta azokat a pletykákat, hogy

az Orbán Viktorhoz fűződő barátsága miatt kapott volna 1,4 milliárd forintot az 56-os emlékév keretéből. 

Szerinte Magyarország imázsát erősítette a világban. A pénz jó helyre került, remek film és könyv készült, melyet külföldön is csak dicsértek, mondta.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.