Egymillió eurós összdíjazással rendezik az államilag támogatott Counter Strike-versenyt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szerdától lehet regisztrálni

a kétmilliárd forintos állami támogatással kitömött V4 Future Sports Festivalra, 

jelentették be szerdán."Jövő sportja - a sport jövője" szlogennel operáló nemzetközi sportesemény összdíjazása egymillió euró. A visegrádi négyek első esport rendezvényén

a League of Legends, és a Counter-Strike Global Offensive mellett, Clash Royale illetve FIFA18 játékokban csapnak össze a baráti országok gamerei március 23. és 25 között. 

Deutsch Tamás Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón kijelentette, hogy     

"V4 Future Sports Festival a magyar e-sportot Európa, sőt a világ térképére felhelyező rendezvény." 

(MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.