Felpofozták Harvey Weinsteint egy arizonai étteremben

külföld
2018 január 10., 16:14
comments 203

Harvey Weinstein
photo_camera Harvey Weinstein Fotó: ROBYN BECK/AFP

Két maflást is kiosztottak Harvey Weinsteinnek egy arizonai étteremben - írja szemtanúkra hivatkozva az amerikai TMZ bulvármagazin. 

A zaklatási ügyei miatt (is) világhírűvé lett producer a hírek szerint épp az alkohol- és drogfüggősége leküzdésében segítő orvosával vacsorázatott a Phoenixtől nem messze fekvő Scottsdale egyik elegáns pihenőhelyének éttermében, amikor két férfi érkezett a szomszédos asztalhoz.

link Forrás

Steve - saját elmondása szerint - kedvesen közelített Weinsteinhez,filmjeit méltatta, közös fotót szeretett volna készíteni vele, de a producer morózus maradt és elzavarta őt az asztaluktól. Az étterem tulajdonosa is megerősítette az esetet, annyi módosítással, hogy  Weinstein nem volt agresszív, de elzárkózott a közös fotótól. 

Steve viszont az este során alaposan bepiált, és amikor Weinsteinnék távozni készültek, rátámadt és kétszer is megpróbálta felpofozni a producert, miközben szidalmazta, amiért nőket zaklatott. Társa a cikk szerint videózta a történéseket, de ezt a TMZ nem hozta nyilvánosságra. A támadó elmondása alapján Weinstein majdnem hanyattesett, az étterem vezetője szerint viszont Steve olyan részeg volt, hogy a maflások nem nagyon találtak célt. Weinstein nem akart rendőrt hívni, inkább távoztak a helyszínről.

Harvey Weinstein világhírű producer azután lett még inkább világhírű, hogy kiderült róla, több évtizedes pályafutása során sorozatosan zaklatta a produkcióiban dolgozó nőket. Ügyeinek nyilvánossága indította útjára a #metoo mozgalmat. (TMZ)  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.