Hogy miért kampányolnak a fideszesek állandóan óvodákban? Természetesen mert Gyurcsány.

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.
Budai Gyula csomagot hozottFotó: 444

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kérdezte arról Balog Zoltán humánminisztert, vajon rendjén lévő-e az, hogy most már nem telik el hét, hogy valamelyik fideszes politikus ne jelenjen meg egy puttonnyal vagy anélkül az óvodában, hogy elkészíthessen néhány pofás képet a Facebook-oldalához. 

"Miniszter úr, mit szól hozzá hogy párttársai sorra járják az óvodákat? Ön szerint normális, hogy a gyerekeken akarják megvenni a szülők szavazatát?" 

- kérdezte a szocialista politikus, akinek a miniszter helyett Rétvári Bence államtitkár válaszolt, aki szerint Gyurcsány. 

A KDNP-s politikus "emlékezete felfrissítése érdekében" küldött egy-egy képet a gyerekeket látogató Gyurcsány Ferencről, Bajnai Gordonról és Medgyessy Péterről, sőt kikapart egy fotót, amin maga Bangóné látható egy osztályteremben kis lurkók társaságában:

"Kérem, hogy kérdését akkor tegye fel újra, ha önmagával és párttársaival is tisztázta, hogy tevékenységük normális volt-e"

- jött a frappáns lezárással, azzal kiegészítve, hogy a képekből is látszik, kérdése csupán "egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása." (HVG)