Hogy miért kampányolnak a fideszesek állandóan óvodákban? Természetesen mert Gyurcsány.

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Budai Gyula csomagot hozottFotó: 444

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kérdezte arról Balog Zoltán humánminisztert, vajon rendjén lévő-e az, hogy most már nem telik el hét, hogy valamelyik fideszes politikus ne jelenjen meg egy puttonnyal vagy anélkül az óvodában, hogy elkészíthessen néhány pofás képet a Facebook-oldalához. 

"Miniszter úr, mit szól hozzá hogy párttársai sorra járják az óvodákat? Ön szerint normális, hogy a gyerekeken akarják megvenni a szülők szavazatát?" 

- kérdezte a szocialista politikus, akinek a miniszter helyett Rétvári Bence államtitkár válaszolt, aki szerint Gyurcsány. 

A KDNP-s politikus "emlékezete felfrissítése érdekében" küldött egy-egy képet a gyerekeket látogató Gyurcsány Ferencről, Bajnai Gordonról és Medgyessy Péterről, sőt kikapart egy fotót, amin maga Bangóné látható egy osztályteremben kis lurkók társaságában:

"Kérem, hogy kérdését akkor tegye fel újra, ha önmagával és párttársaival is tisztázta, hogy tevékenységük normális volt-e"

- jött a frappáns lezárással, azzal kiegészítve, hogy a képekből is látszik, kérdése csupán "egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása." (HVG)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.