Hogy miért kampányolnak a fideszesek állandóan óvodákban? Természetesen mert Gyurcsány.

politika
2018 január 10., 21:08
comments 155
Budai Gyula csomagot hozott
photo_camera Budai Gyula csomagot hozott Fotó: 444

Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kérdezte arról Balog Zoltán humánminisztert, vajon rendjén lévő-e az, hogy most már nem telik el hét, hogy valamelyik fideszes politikus ne jelenjen meg egy puttonnyal vagy anélkül az óvodában, hogy elkészíthessen néhány pofás képet a Facebook-oldalához. 

"Miniszter úr, mit szól hozzá hogy párttársai sorra járják az óvodákat? Ön szerint normális, hogy a gyerekeken akarják megvenni a szülők szavazatát?" 

- kérdezte a szocialista politikus, akinek a miniszter helyett Rétvári Bence államtitkár válaszolt, aki szerint Gyurcsány. 

A KDNP-s politikus "emlékezete felfrissítése érdekében" küldött egy-egy képet a gyerekeket látogató Gyurcsány Ferencről, Bajnai Gordonról és Medgyessy Péterről, sőt kikapart egy fotót, amin maga Bangóné látható egy osztályteremben kis lurkók társaságában:

link Forrás

"Kérem, hogy kérdését akkor tegye fel újra, ha önmagával és párttársaival is tisztázta, hogy tevékenységük normális volt-e"

- jött a frappáns lezárással, azzal kiegészítve, hogy a képekből is látszik, kérdése csupán "egy reménytelen helyzetben lévő párt kétségbeesett próbálkozása." (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.