Kamupártokról szóló kampányt indít a Lungo Drom

2018 január 10., szerda 5:15
93

"Fel kell hívni a magyarországi cigányság figyelmét az egyre szaporodó, megtévesztő szándékú kamupártokra, ennek érdekében a Lungo Drom helyi és országos szinten is egyfajta tájékoztató kampányt indít majd a következő időszakban," mondta a Magyar Hírlapnak a Fidesszel választási szövetséget kötött szervezet, a Lungo Drom vezetője. Farkas Flórián hozzátette: 

"sajnos számos, jelen állás szerint legalább két-három szerveződés akar pusztán az állami forrás, illetve a potenciális támogatók megtévesztése, kihasználása céljából indulni a választáson, valós program nélkül. Ezért fontos, hogy az érintettek minden szükséges információ birtokában legyenek a témában."

Farkas szerint "csak a a polgári kormány romapolitikája jelent garanciát a cigányság társadalmi felzárkózására," és ennek "a romapolitikának a megvalósításában és folytatásában megkerülhetetlen szereplő a Lungo Drom." 

Fotó: Mészáros János/MTI/MTVA

Korábbi és jelenlegi ügyekben folyik összesen öt nyomozás az ORÖ ellen, számolt be még novemberben az RTL Klub Híradója. A Roma Önkormányzat volt elnöke, Farkas Flórián szerint nem történt bűncselekmény,

csak az általa elért sikerek fájnak az ellenzéknek, ezért támadják.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt