Öt ügyben nyomoznak az Országos Roma Önkormányzat ellen

belföld
2017 november 11., 10:54

Korábbi és jelenlegi ügyekben folyik összesen öt nyomozás az ORÖ ellen - erősítette meg a Népszava értesüléseit a rendőrség és az ügyészség az RTL Klub Híradójának. Farkas Flórián nem nyilatkozott, de a kormányközeli Demokratának azt mondta: szerinte csak az általa elért sikerek fájnak az ellenzéknek, ezért támadják.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása, a Fővárosi Főügyészség a másfél milliárdos Híd a munka világába program körüli visszaélések, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig csalás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt folytat eljárást a szervezet ellen.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások miniszterét a botrányok nem zavarják, A 27 éves Lungo Drom kongresszusán arról beszélt, az Országos Roma Önkormányzatnak az elmúlt huszonöt évből volt négy botránymentes éve, amikor Farkas Flórián volt az elnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.