Kórházi fertőzést kapott a válogatott focista

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Augusztusban műtötték a Vasas alapemberének számító 19 éves Kleisz Márk térdét porcleválás miatt, de azóta nem terhelhető a lába, szúró fájdalommal küzd. A Nemzeti Sport szerint a rutinműtét után 

a válogatott focista térde bevizesedett, ki kellett tisztítani. 

Kleisz a sportlapnak elmondta: az első beavatkozás során valamilyen fertőzést kapott el a kórházban. Antibiotikummal kezelték, abból meggyógyult, de játszani még nem tud.

A kép bal szélén Kleisz Márk.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Novemberben két meccsen csereként beállt, jelenleg viszont már a sétánál is komoly fájdalmai vannak, orvosról orvosra jár.

„Igyekszem nem kétségbeesni, de frusztráló, hogy minden orvos mást mond. Fogalmam sincs, mikor térhetek vissza a pályára,"

mondta a Nemzeti Sportnak.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.