480 millióért reklámozza tavalyi eredményeit a MÁV Kuna Tibor cégeinél

politika
2018 január 11., 17:15
comments 21

Szijjártó Péter barátjának vállalkozásai tovább szárnyalnak: a MÁV honlapján közzétett friss szerződéslista szerint 480 millióért hirdették az állami vasúttársaság tavalyi eredményeit. Kuna Tibor cégei igen jól szerepelnek a közbeszerzéseken: 

a Szerencsejáték Zrt. októberben meg is duplázta az eredetileg 5,5 milliárdra kötött keretszerződés összegét. 

A HírTV figyelmeztet: nincs idő hátradőlni. A MÁV egyhetes határidővel írta ki legújabb, médiatartalom-szolgáltatásról szóló tenderét. 

"A nyertes kísérleti jelleggel készít szórakoztató, illetve oktató programokat, amelyek a forgalmasabb budapesti pályaudvarokon, valamint Balatonfüreden és három, wifivel ellátott vasúti kocsiban érhetők majd el,"

írják. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.