480 millióért reklámozza tavalyi eredményeit a MÁV Kuna Tibor cégeinél

politika
2018 január 11., 18:15

Szijjártó Péter barátjának vállalkozásai tovább szárnyalnak: a MÁV honlapján közzétett friss szerződéslista szerint 480 millióért hirdették az állami vasúttársaság tavalyi eredményeit. Kuna Tibor cégei igen jól szerepelnek a közbeszerzéseken: 

a Szerencsejáték Zrt. októberben meg is duplázta az eredetileg 5,5 milliárdra kötött keretszerződés összegét. 

A HírTV figyelmeztet: nincs idő hátradőlni. A MÁV egyhetes határidővel írta ki legújabb, médiatartalom-szolgáltatásról szóló tenderét. 

"A nyertes kísérleti jelleggel készít szórakoztató, illetve oktató programokat, amelyek a forgalmasabb budapesti pályaudvarokon, valamint Balatonfüreden és három, wifivel ellátott vasúti kocsiban érhetők majd el,"

írják. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.