480 millióért reklámozza tavalyi eredményeit a MÁV Kuna Tibor cégeinél

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szijjártó Péter barátjának vállalkozásai tovább szárnyalnak: a MÁV honlapján közzétett friss szerződéslista szerint 480 millióért hirdették az állami vasúttársaság tavalyi eredményeit. Kuna Tibor cégei igen jól szerepelnek a közbeszerzéseken: 

a Szerencsejáték Zrt. októberben meg is duplázta az eredetileg 5,5 milliárdra kötött keretszerződés összegét. 

A HírTV figyelmeztet: nincs idő hátradőlni. A MÁV egyhetes határidővel írta ki legújabb, médiatartalom-szolgáltatásról szóló tenderét. 

"A nyertes kísérleti jelleggel készít szórakoztató, illetve oktató programokat, amelyek a forgalmasabb budapesti pályaudvarokon, valamint Balatonfüreden és három, wifivel ellátott vasúti kocsiban érhetők majd el,"

írják. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.