Az egész élet minden gyötrelme benne van ebben a rövid videóban, amiben egy munkába induló férfi megcsúszik a jeges járdán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A virginiai Loudoun megyében Tim Besecker elindult a munkahelyére.

A férfi – aki valójában bármelyikünk lehetett volna – már csak pár méterre volt a kocsijától, de már nem tudott beszállni, mert a lefagyott úton megcsúszott.

A többi történelem:

A videót – amit már több mint 50 milliószor játszottak le – a férfi felesége, Kelly osztotta meg a világgal. Örökké hálásak leszünk neki!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.