Börtönt kért az ügyészség Oszter Sándorékra

bulvár
2018 január 12., 06:07
comments 214

Négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért Oszter Sándorra az ügyészség, írja a Blikk. A színészt hat társával együtt befolyással üzérkedéssel vádolják. A lap beszámolója szerint a szerdai tárgyalási napon elhangzott az ügyészi perbeszéd, amelyben az összes vádlottra letöltendő börtönbüntetést kértek, a Oszterre közel öt évet.

link Forrás

A színészt és társait azzal vádolják, hogy az ügy elsőrendű vádlottjának azt ígérték, elintézik az ellene folyó eljárás enyhítését, ezért pedig több tízmillió forintot kértek tőle. Oszter állítása szerint ő semmit nem tudott erről az ügyről, egy filmrendező kereste meg, hogy dolgozzanak együtt egy történelmi filmen, az ő neve csak ennek a filmnek kapcsán vetődhetett fel.

Balogh Gábor, a színész ügyvédje „eltúlzottnak és súlyosnak” tartja az ügyészség indítványát. A Blikk szerint a következő tárgyalási napokon kerül majd sor a védőbeszédekre, ami azt jelenti, hogy hamarosan megszületik az ítélet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.