Még csak 20 éves, de dollármilliomos lett a hatalmas lottónyereményből a floridai

Tbg
játék
2018 január 13., 06:51
comments 145

„Visszavonul” az a húszéves amerikai fiatal, aki a múlt héten megnyerte minden idők egyik legnagyobb nyereményének tartott 451 millió dolláros (114 milliárd forintos) nyereményét a Mega Millions húzáson.

A floridai srác végül nem ennyi pénzt vitt haza, mert az egyszeri kifizetés lehetőség választotta, ami 282 millió dollárt jelent csak, mindössze 74 milliárd forintot.

Shane Missle a Tampától hatvan kilométerre lévő Port Richeyben lakik, és egy gép segítségével véletlenszerűen választotta ki a számokat, amelyek végül nyerőnek bizonyultak: 8, 30, 39, 59, 70 illetve a joker a 10-es szám volt.

„Még csak húsz vagyok, és remélem, számos szenvedélyem kiélésére fel tudom használni a pénzt. Segíteni szeretnék a családomnak, és valami jót szeretnék tenni az emberiséggel”  - írta közleményében a dollármilliomossá lett Missler.

„Ha valamit megtanultam ebből az egészből rövidke életem alatt, az az, hogy mindig pozitívan kell gondolkodni, őszintének kell lenni magunkkal, és ezt díjazni fogja az élet. Bizakodva tekintek a jövőbe” - fogalmazott. (BBC)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.