Nem elájult, hanem a sérült térdét óvta Miklós Edit

sport
2018 január 13., 21:29
comments 47

Egy évvel azután, hogy edzés közben kettős térdszalagszakadást szenvedett, ismét súlyosan megsérült Miklós Edit. A hazai szövetség közlése szerint 

"jobb térdében szalagszakadás történt"

az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szuperóriás-műlesiklás szombati versenynapján. Bár az első hírek arról szóltak, hogy a célba érkezéskor eszméletét vesztette a sportoló, ezt a helyszínen lévő Stark Márton szövetségi kapitány cáfolta. 

"A célegyenes előtt túl közel ment az egyik kapuhoz, korrigált, de úgy érezte, mintha valami elvitte volna a lábát. Ezek után nem akarta megterhelni a jobb térdét, és ezért csak úgy tudott megállni a célban, hogy eldőlt. A jobb lábában fájdalmat érzett, a bal lába szerencsére sértetlen maradt,"

mondta az MTI-nek Stark. Miklós Edit szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt szenvedett kettő térdszalagszakadást, hosszú rehabilitáció után december elején tért vissza. A szövetségi kapitány hozzátette: a tavalyi műtétét végző kezelőorvosa, Christian Schenk véleményére várnak.

Update: a szövetség szombat esti közlése szerint Miklóst műteni kell, így biztosan nem lesz ott a phjongcshangi téli olimpián. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.