Nem elájult, hanem a sérült térdét óvta Miklós Edit

Egy évvel azután, hogy edzés közben kettős térdszalagszakadást szenvedett, ismét súlyosan megsérült Miklós Edit. A hazai szövetség közlése szerint 

"jobb térdében szalagszakadás történt"

az alpesi sízők világkupa-sorozatának ausztriai állomásán, a szuperóriás-műlesiklás szombati versenynapján. Bár az első hírek arról szóltak, hogy a célba érkezéskor eszméletét vesztette a sportoló, ezt a helyszínen lévő Stark Márton szövetségi kapitány cáfolta. 

"A célegyenes előtt túl közel ment az egyik kapuhoz, korrigált, de úgy érezte, mintha valami elvitte volna a lábát. Ezek után nem akarta megterhelni a jobb térdét, és ezért csak úgy tudott megállni a célban, hogy eldőlt. A jobb lábában fájdalmat érzett, a bal lába szerencsére sértetlen maradt,"

mondta az MTI-nek Stark. Miklós Edit szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt szenvedett kettő térdszalagszakadást, hosszú rehabilitáció után december elején tért vissza. A szövetségi kapitány hozzátette: a tavalyi műtétét végző kezelőorvosa, Christian Schenk véleményére várnak.

Update: a szövetség szombat esti közlése szerint Miklóst műteni kell, így biztosan nem lesz ott a phjongcshangi téli olimpián. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.