Az hagyján, hogy Lil Pump leáll a xanaxról, Lil Xan is nevet változtathat!

A részben Xanax-túladagolásban elhunyt Lil Peep halála változtatásokra sarkalta a teljes depressziósrap-szcénát. Lil Pump és Smokerpurpp újévi fogadalmat tettek, hogy lejönnek a xanaxról, mi sem természetesebb hát, hogy a gyógyszer nevét viselő társuk, Lil Xan is fontolóra vette a névváltoztatást.

Lil Xant a TMZ szólította meg, érdeklődésükre közölte, hogy "gondoltam rá, hogy Diegóra változtassam a nevet. Egyelőre még maradok Lil Xan. De idővel majd Diegóra változtatom" - mondta. (Via Hyperbeat)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.